Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Tırnaklarınız Kırılmasın

kırılan tırnak


Daha Güçlü, Daha Bakımlı ve Parlak Tırnaklar İçin Sevgililer Gününe

Barielle’in Ödüllü Ürünü İle Hazırlanın…

 

Bayanların yüz güzelliğinin yanı sıra önemli güzellik ve zarafet unsurlarından birisi de ellerinin güzelliğidir.

 

Yıllarca üzerinde çalışılarak formüle edilen ve dünya üzerinde birçok kadın tarafından etkinliği ispatlanan Barielle, çok özel bir gece olan sevgililer gününde çok özel bir ürünle tüketicilerinin karşısına çıkıyor.

Barielle Belirgin Tırnak Kalınlaştırıcı ile anında %50 etki…

Amerika’da kozmetik sektöründe üst düzey olarak çalışan 4000 kadın tarafından en iyi tırnak bakım ürünü ödülünü kazanmış olan Barielle Belirgin Tırnak Kalınlaştırıcı tırnağı geliştiren, şeffaf ve çabuk kuruyan bir yapıya sahiptir. Oje kullanımına da izin veren formül sürüldükten çok kısa bir süre içinde tırnaklarda %50’ye varan bir kalınlaşmayla etkisini gösterir.

İçeriğinde bulunan vitamin ve proteinlerle zayıf, kırılgan ve yıpranmış tırnakların iyileşmesine yardımcı olurken tırnakların güçlü ve sağlıklı uzamasını da sağlar.

Tırnaklarınızı korumak ve kalınlaştırmak için ojesiz tırnağa ve oje üzerine cila kat olarak sürerek kullanılabilir ve ojenizin de daha parlak olmasını sağlayabilirsiniz.

Sevgilinizle elele geçireceğiniz sevgililer gününde tırnaklarınızın sağlıklı ve bakımlı görünmesi için Belirgin Tırnak Kalınlaştırıcıyı kullanın, güzelliğinize güzellik katın.

*Barielle ürünleri zararlı kimyasal maddeler içermediği için hamileler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir

Paylaş