Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Yapıcı Tırnak Serumu

Yapıcı Tırnak Serumu

Barielle tırnak ürünleri ile tırnaklarınız çok daha sağlıklı ve güzel…

 

Barielle “Yapıcı Tırnak Serumu”

İle güçlü tırnaklar…

 

Amerika’nın ünlü el, ayak ve tırnak bakım markası Barielle piyasaya sunduğu yeni ürünleri ile kendine bakmayı seven kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Barielle “Yapıcı Tırnak Serumu”, sigara, oje ve çevre koşullarından dolayı sararan tırnakları temizleyip, doğal rengine kavuşturarak maniküre hazırlarken, zayıflayan tırnakların da güçlenmesini sağlıyor.

Yoğun çalışma hayatı içinde kendine vakit ayırmakta zorlanan kadınların imdadına yetişen Barielle tüketicilerinin beğenisine yepyeni bir ürün sunuyor. Piyasada daha önce benzeri olmayan yapıcı tırnak serumu, tırnaklara cila uygulamadan önce kullanılıyor.

 

İçeriğinde meyve özlü Alpha Hydroxy asit bileşimleri bulunan serum, tırnağı temizleyen ve astarlayan çift etkili “tek” bakım ürünü olmasıyla dikkat çekiyor. Manikürün daha uzun ömürlü olmasını sağlayan serumun tırnakları kuvvetlendirici özelliği de bulunuyor. Nonycosine–E adlı güçlendirici madde ile tırnaklara hayat veren serum, yumuşak ve zayıf tırnaklara sağlık veriyor. Kırılgan, hasarlı ya da sağlıklı uzamayan tırnaklar Barielle yapıcı tırnak serumu ile beslenerek esnekliğini ve sağlamlığını geri kazanıyor.

 

Barielle, sağlıklı el, ayak ve tırnaklar için benzersiz çözümler sunmaya devam ediyor.

Paylaş