Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Barielle Tırnak Eti Giderici ile Manikür Çok Kolay

Sararan Tırnak

Barielle Tırnak Eti Giderici ile

Manikür Çok Kolay…

 

Günlük çalışma şartları, deterjan ve dış etkenler ellerin ve tırnakların kurumasına, sertleşmesine ya da nemsiz kalarak sağlığını yitirmesine neden olur. Tırnakların iyi beslenmesi ve sağlıklı uzaması için tırnak etlerinin sağlıklı olması çok önemlidir. Barielle geliştirdiği özel formüllü ürünleri ile tırnaklarınıza sağlık, size bakım kazandırır.

 

Uzun Ömürlü Manikürler İçin

 

Tüm dünyada sağlık koşulları nedeniyle kuru manikürü tercih eden kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Barielle Tırnak Eti Giderici, tırnak etlerinin kesilmesini önleyerek tırnak sağlığını koruyor. Kuru, pürüzlü, sert ya da şekilsiz tırnak etlerini yumuşatan ve giderilmesini sağlayan Barielle Tırnak Eti Giderici ile manikür çok pratik ve hijyenik bir hale geliyor.

 

Barielle Tırnak Eti Giderici tırnak etine uygulanıyor ve ortalama 3 dakika sonra ürün paketinden çıkan tahta çubuk ile tırnak etleri yumuşak hareketler ile geriye doğru itiliyor. Ilık su ve sabunla yıkanan eller, sağlıklı, bakımlı ve canlı görünümüne kavuşuyor. Ölü tırnak etlerinden rahatlıkla kurtulunyor. Barielle Tırnak Eti Giderici tırnakların daha sağlıklı uzamasını sağlarken, kesilmeye ihtiyaç duyulmadan manikürünüzü yapmanızı sağlıyor ve de manikürünüzün ömrünü uzatıyor.

 

Kendi el bakımını kendi yapmak isteyen herkesin kurtarıcısı olan Barielle ürünleri doğal proteinler ve vitaminler içermektedir. Kesinlikle kimyasal madde içermeyen Barielle ürünleri hamilelik veya emzirme dönemindeki kadınlar için de uygundur.

Paylaş