Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Tırnak Güçlendirici Krem

tırnakları güçlendirmek

Tırnaklarınız sonbahara hazır mı?

 

 

Yıllarca üzerinde çalışılarak formüle edilen ve dünya üzerinde birçok kadın tarafından etkinliği ispatlanan Barielle, sıcaktan kuruyan ve yıpranan tırnakları canlandırmak ve ellerinizi sonbahara hazırlamak için formüle edilen ürünleriyle keşfedilmeyi bekliyor.

Tırnak Güçlendirici Krem

Tamamen doğal ve özel formül ile üretilen Barielle tırnak güçlendirici protein, hasarlı tırnakları onarır. Zayıf tırnak tabakalarını kuvvetlendirir ve kemikleştirir. Aynı zamanda tırnaklarda oluşmuş beyaz lekeleri de yok eder. 3 hafta boyunca haftada 2-3 kere uygulanmalıdır.

Yoğun Tırnak Yenileme Yağı

Günlük çalışma şartları, deterjan, su ve sabun; farkında olmasak da tırnakları yıpratarak manikürün uzun ömürlü olmasını engeller. Tırnaklar özünde bulunan doğal yağlar ile kendinden parlar ancak dış etkenler doğal yağların yok olmasına neden olur. Barielle yoğun tırnak yenileme yağı doğal yağların oluşmasını ve tırnağa nüfuz etmesini sağlar. Tırnakların doğal esnekliğini kazanmasına yardımcı olan yağ, manikür öncesi kullanılır. Ilık suya birkaç damla Barielle Yoğun Tırnak Yenileme Yağı damlatın ve tırnaklarınızı içinde 3-5 dakika bekletin.

Paylaş