Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Mükemmel Bakım

mükemmel kuru manikür

Tırnaklarınızdaki ojeyi asetonsuz oje çıkarıcıya batırılmış pamukla silin. Aseton artıklarını temizlemek için ellerinizi yıkayın.
Tırnaklarınızı törpüleyin. Karton törpü metal törpülerden daha yumuşak olup sağlıklıdır.
Tırnaklarınızı 3-5 dakika içine bir kaç damla Barielle Yoğun Yenileme Yağı eklediğiniz ılık suda bekletin. İsteğe göre ılık suya biraz limon suyu da eklenebilir.

 

Tırnak etlerinize Barielle Tırnak Eti Giderici veya Barielle Mango Yağlı Tırnak Eti Canlandırıcısı uygulayarak, tırnak etlerinizi yumuşatın ve tırnak eti iticisi ile yavaşça geri itin. Tırnak etlerinizi asla kesmeyin.

Tırnaklarınızı yumuşak fırça ile fırçalayaın ve yıkayın. Eğer tırnaklarınızın yüzeyi ıslak kalır ise cila ve astar katlar tutmayacaktır. Manikürünüze  devam etmeden önce ellerinizi iyice kurulayınız.

Tırnaklarınıza Barielle Yapıcı Tırnak Serumu'u uygulayınız. Bu ürün tırnaklarınızı koruyacak ve yeni sağlıklı katmanların oluşmasını sağlayacaktır.

Bundan sonraki adımda, eğer tırnaklarınız

  1. Zayıf ise: Barielle Tırnak Güçlendirici Protein
  2. Yumuşak ve katmanlara ayrılıyor ise: Barielle Tırnak Güçlendirici Protein
  3. Kuru ve yıpranmış ise: İpek Elyaflı Nemlendiricili Üst Doldurucu
  4. Kırılgan ve yaşlanmış ise: Barielle Doğal Tırnak Örtücü

Bir kaç dakika astar katın kurumasını bekleyin.

İpucu: Astarın son katını biraz fazla sürerseniz, ojeniz için daha kalıcı ve daha sağlam bir baz oluştuğunu göreceksiniz.

Astarın üzerine ojenizi bir kat uygulayınız. İkinci katı atmadan önce bir kat daha cila sürünüz, böylece hem ojeniz çabuk kuruyacak, hem de kolay soyulmayacaktır.

 

Son olarak ojenizin üzerine bir kat Barielle Oje Ömrünü uzatan Çok Hızlı Kurutucu sürerek, ojenizin çabuk kurumasını ve daha fazla parlamasını sağlayabilir, ojenizi sertleştirerek manikürünüzün dayanıklılığını arttırabilirsiniz.

İpucu: Manikürünüzün daha da adayanıklı olmasını istiyorsanız her 3 günde bir, tek kat uygulayınız.

Paylaş