Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Salatalık Özlü Rahatlatıcı Ayak Kremi

salatalık özlü ayak kremi

AYAKLARINIZ ŞİŞ VE RAHATLAMAYA MI İHTİYACI VAR?

Ayaklar hep kapalı, havasız ortamlarda bulunup, günün bütün yorgunluğu üzerlerinde olduğu için yorulurlar, şişerler. Dinlemeye ve rahatlamaya ihtiyaçları vardır. Şiş ve yorgun ayaklar, topuklardaki yarıklı acı ve ağrı verici olabilir. Bütün bu sorunlardan kurtulmak için Barielle Salatalık Özlü Rahatlatıcı Ayak Kremi’ni deneyiniz.

İçerisinde barındırdığı doğal bitkiler sayesinde; yoğun nemlendirici ve yatıştırıcı özellik taşımaktadır. Geliştirilmiş nemlendiriciler sayesinde, topuklarda oluşmuş yarıkları yatıştırmaya yardımcı özelliği bulunmaktadır. Ayakları serinletmeye, sakinleştirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur. Soyucu özellik taşıyan hiçbir madde içermediğinden (asit ve kafura gibi) ayağınızdaki hassas bölgelerde tahriş edici bir durum oluşmaz. Ayakların yumuşak ve ipeksi bir hisse sahip olmasına destek verir.

Verimli sonuç alabilmek için eşit şekilde ayağınıza sürünüz ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. En etkili sonuç için akşamları yorgun ve şiş ayaklara uygulayınız.

Paylaş