Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Barielle'den Benzersiz Bakım Seti

tırnak bakımı

 

BARIELLE’DEN BENZERSİZ BİR Bakım Seti

 

30 yılı aşkın süredir kozmetik sektöründe hizmet vermekte olan, başta Amerika olmak üzere dünyanın lider el, ayak ve tırnak bakım markası Barielle’den güneş ve denizin kaybettirdiği nemi, canlılığı yeniden kazandıracak bir sonbahar sürprizi…

 

"Yaz Sonrası Bakım Seti"

 

Tırnak Güçlendirici Protein

Özel formülü ile hasarlı tırnakları onarır, zayıf tırnak tabakalarını kuvvetlendirir ve kemikleştirir. Tırnakların yazın deniz ve güneşin etkisiyle ayrıca günlük yaşamda da yaptığımız işler sırasında, yitirmiş olduğu vitaminleri ve proteinleri geri kazanarak sağlıklı ve bakımlı olmasını sağlar. Tırnaklarda oluşmuş beyaz lekeleri yok eder.

Tırnak Güçlendirici Krem

Tırnakların güçlü, sağlam, kırılmadan, uzamalarını sağlar. Uygulandığı anda tırnak ve tırnak eti tarafından hızla emilen bu ürün güçlendirirken nemlendirme özelliğine de sahiptir. Tırnak bakımının sürekliliği için her gece uygulanmalıdır.

Yoğun Tırnak Yenileme Yağı

Tırnaklarında aynı cildimiz gibi neme ihtiyacı vardır. Nemini kaybeden tırnaklar kırılgan ve sağlıksız bir hal alır. Tırnağın özünde bulunan doğal yağlar ile tırnak kendinden parlar. Ancak dış etkenler doğal yağların yok olmasına neden olur. Barielle yoğun tırnak yenileme yağı, tırnağın günlük hayatta su, sabun, deniz, güneş vb maddelerden dolayı kaybetmiş olduğu doğal yağların tekrar oluşmasını ve tırnağa nüfuz etmesini sağlarken tırnakların doğal esnekliğini kazanmasına da yardımcı olur.

Oje Ömrü Uzatan Hızlı kurutucu

Ojeden yıpranan tırnakları kuvvetlendirmekte çok etkilidir. Tırnak kırılmalarını önler. Ojenin rengini korur, özel bir parlaklık verir ve ojenin soyulup bozulmasını da engeller.

Barielle Yaz Sonrası Bakım Setinde” ; hasarlı tırnakları onarıp bakım yapan yağlardan, kaybettiği nemin geri kazandırılmasını sağlayan emülsiyonlara, tırnaklarda oluşmuş lekeleri yok edicilerden, oje koruyucu cilalara kadar her türlü el, ayak tırnak problemlerine karşı geliştirilmiş istediğiniz ürünü bulmanız mümkün.

Paylaş