Etkinlik Takvimi

Etkinlik yok
Haberler

Ayak Bakımı

ayak bakımı

BARIELLE İLE AYAKLARINIZ SAĞLIKLI VE BAKIMLI OLSUN

 

Yıllarca üzerinde çalışılarak formüle edilen ve dünya üzerinde birçok kadın tarafından etkinliği ispatlanan Barielle, ilkbahara girdiğimiz şu günlerde ayaklarınızı korumak ve yaza hazırlamak için formüle edilen ürünleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Gün boyu vücudun yükünü çeken ayakların bakımında nemlendiriciler ve düzenli olarak yapılan pedikür büyük rol oynar.

Kış boyunca çizme ve kapalı ayakkabıların içinde sıkışıp havasız kalan ayak ve tırnaklarımız için doğru ayakkabı seçiminin yanı sıra bakım ürünleri de ayakların rahatlığı, güzelliği ve sağlığı için çok önemlidir. Yaklaşan yaz mevsimi için, ayak ve tırnaklarınızın bakımını Barielle ile gerçekleştiriniz…

Ayak Tırnağı Yumuşatıcı Krem

Kışın ayaklardaki en büyük problem havasız kalmaları ve tırnaklarda kalınlaşma meydana gelmesidir. Sert tırnaklar zamanla tırnak batmasına sebep olur ve buda ciddi acı ve rahatsızlık veren bir sağlık sorunudur.Barielle ayak tırnağı yumuşatıcı krem içeriğinde bulunan nemlendiriciler sayesinde çok kalın ve en inatçı tırnakları bile yumuşatıp rahat kesilmesini sağlar. Bu sayede tırnak batmasının önüne geçilebilir.

Çatlak Giderici Krem

Ayaklardaki çatlaklar için özel olarak üretilmiş bu ürün oluşan çatlakları gidermekle birlikte ayaklarınızı oluşabilecek hasarlara karşı maksimum koruma sağlar. İçeriğinde bulunan Aloe, Urea ve E vitamini sayesinde ayaklarınızı nemlendirip yumuşacık bir görünüme kavuşturmaktadır. Bu ürünü dirsek, diz ve elleriniz gibi vücudunuzdaki diğer kuru ve sert bölgeleri de nemlendirmek ve yumuşatmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Paylaş